ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ !

От известно време спрях да се занимавам с тази дейност. Вятърът ме завя в друга посока и не ми остана време за това прекрасно хоби с което си запълвах свободното време.
След дълги размишления реших да разпродам всички уреди и консумативи с които се сдобих по време на моето творчество. Ако има хора които се интересуват моля пишете ми за да ви дам подробна информация.
rodi18@abv.bg или във Facebook на лични
понеделник, 7 март 2011 г.

Детски албум

Този албум е едно невероятно приключение за нашите деца. Освен снимките , които могат да наредят, те могат да си водят бележки ( за тези , които могат да пишат )или да рисуват картинки, да ги поставят в таен плик , могат да доукрасят албумчето и да го оцветят, както на тях им харесва. Вижте за какво става въпрос :)
Тук от ляво е тайният плик , закопчан с малко братс-бухалче и малък бележник. Върху пликчето има картинки , които могат да се оцветят. От дясно има друга картинка за оцветяване. А ето и тайният плик.

Това е страничката с бележника и място за химикал.

Това е най-забавната страничка.Тук в малкото пликче съм поставила декурация от разноцветни цветчета , пеперудки и сърчица. А също така и картинки за оцветяване. Но...


..... тези посредата могат да се изрежат и да се залепят в албумчето. Какво ще кажете ? Едно ново забавление за децата в това компютаризирано време.

1 коментар:

  1. Уау, страхотна идея, адмирации за изпълнението. Честит празник.

    ОтговорИзтриване